Wie zijn wij

VASS CarService, is ontstaan na overname van de gekende garage Raedschelders te Maaseik.
Zij hadden ruim 70 jaren ervaring met de merken, VOLKSWAGEN, AUDI, SEAT,SKODA. Het duurde hierdoor niet lang dat we op de naam VASS CarService zijn gekomen, onze naam staan dan ook voor de 4 merken waar wij de meeste ervaring mee hebben VOLKSWAGEN, AUDI, SEAT,SKODA
Al op de jonge leeftijd van 7 jaar ben ik gebeten door de automicrobe. Al snel werd alles wat met auto’s te maken mijn grote passie. Ik wist toen ook al snel wat mijn job op latere leeftijd zou worden. Tijdens mijn carrière op het middelbaar onderwijs heb ik dan ook de richting autotechnieken gevolgd, zo ben ik in 2004 als jonge vakantiewerker begonnen bij Raedschelders. Echter heeft het nog tot 2006 geduurd voordat ik mijn studierichting had afgewerkt. Werk zoeken hoefde ik niet want ik kon meteen als vaste kracht in dienst bij Raedschelders.
Nu in 2019 wil de zaakvoerder (John) die reeds pensioengerechtigd is graag de zaak overgeven, daar hij zelf geen kinderen heeft die dit willen doen heeft hij mij gevraagd of ik dit samen met mijn partner (Els) zou willen doen. Samen hebben we daar niet lang over moeten nadenken om mijn passie voor auto’s door te geven aan onze klanten door middel van mijn werk.
Samen gaan we dan ook ons uiterste best doen om klantgerichtheid en service op de eerste plaats te zetten. Dit met Els als aanspreekpunt en ik die ervoor zal zorgen dat u wagen in goede handen is.
De eerste tijd zal John ons nog bijstaan in het reilen en zeilen van het garageleven.
Team VASS CarService
Dries en Els